Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Farvel til stress

Vi tilbyder


Stress coaching er en målrettet proces, hvor du lærer dine stresssymptomer og stressårsager at kende. Du får konkrete redskaber til at fjerne nye stressfaktorer, og sammen finder vi frem til, hvorfor du blev ramt af stress, og hvad du kan gøre, for at det ikke sker igen. Vi hjælper dig - trin for trin - så du igen får skabt balance i arbejds- og privatlivet.


Vores stressforløb tager udgangspunkt i nedenstående 4 trin:


                                                                                                                      1) Acceptér stressen

                                                                                                                      2) Få stressen ud af kroppen

                                                                                                                      3) Stop yderligere skabelse af stress

                                                                                                                      4) Forebyg fremtidig stress 

1) Acceptér stressen​

Vi er ofte selv de sidste til at få øje på, at vi har ændret adfærd, at vores lunte er blevet kortere, og at vores fokus ændrer sig, så vi i højere grad "slukker ildebrande" og mister overblik.

Hvis vi opdager, at noget er gal​t, har vi en tendens til at kigge efter løsningerne i omverdenen, og derfor vil mange af os tænke, at det er vores kæreste eller ægtefælle, arbejdet, børnene, den økonomiske situation osv., som er årsagen til hvordan vi har det.  

Det handler derfor om at forstå og acceptere situationen, få øje på hvad man kan gøre noget ved, og at lære og bruge de redskaber , der kan skabe de forandringer der skal til for, at stress ikke blive en følgesvend i din fremtid.

 2) Få stressen ud af kroppen

Når du er ramt af stress, kan det være svært at tro på, at stressen nogensinde vil slippe sit tag i dig, men det kan den!

Gennem tålmodighed, ro og små skridt i den rigtige retning vil du mærke stressen forsvinde.

Stresscoaching er en målrettet proces, hvor du lærer dine stresssymptomer og stressårsager at kende. Du får konkrete redskaber til at fjerne nye stressfaktorer, og sammen finder vi frem til, hvorfor du blev ramt af stress, og hvad du kan gøre, for, at det ikke sker igen. Vi hjælper dig trin for trin, så du igen får skabt balance i dit liv.

  3 & 4) Stop yderligere stress / Forebyg stress

Denne fase handler om at (gen)finde de måder at være i livet på, som du skal bruge for at sikre, at du får det mest optimale ud af dit liv, og for at sikre, at stress ikke igen får taget i dig. Du skal øve nye vaner - specielt omkring din 

bevidsthed og dine tanker, og omkring brugen af de værktøjer du har fået med fra forløbet, og som du ved fungerer for dig.


Kontakt os